Letile jõudsid laulu- ja tantsupeo mustrites sokid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulu- ja tantsupeo mustritega Suva sokid ja põlvikud
Laulu- ja tantsupeo mustritega Suva sokid ja põlvikud Foto: AS Suva

Alates tänasest tulevad müügile tänavuse laulu- ja tantsupeo «ÜhesHingamine» mustrites sokid ja põlvikud, mille on valmistanud AS Suva.

Suvisele laulu- ja tantsupeole pühendatud tootesarjas on koos eri värvivariantidega kokku kümme toodet: põlvikud ja neli mudelit sokke. Toodetakse suuruseid 19-21 (33-36) kuni 31-33 (45-48).  

Suva müügidirektor Kristel Idol rääkis, et ettevõtte rahvuslikes mustrites ETNO-sari on osutunud nii edukaks, et otsustati ka selle projektiga kaasa minna. «Läbi selle toetame ühtlasi ka järgmist laulu-ja tantsupidu,» ütles Idol.

Laulu- ja tantsupeo värvides sokid ja põlvikud tulevad tänasest müüki ettevõtte vabriku- ja esinduspoodi, alates aprillist lähevad mõned mudelid müüki ka Maksimarketitesse. «Loodetavasti saab peagi osta neid ka teistest suurematest jaekettidest,» lisas Idol. Sokkide ja põlvikute hinnad algavad 25 kroonist.

25. laulu- ja 18. tantsupidu «ÜhesHingamine» toimub 2.-5. juulil Tallinnas. Peo juhatab 2. juulil sisse pillipidu Raekoja platsil, sellele järgnevad kolm tantsupeo etendust «Meri» ja kaks päeva kestev laulupidu. Tantsupeo idee autor on Henn Tiivel ja kunstiline juht Ülo Luht, laulupeo kunstiline juht on Ants Soots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles