1182 muutis eraisikute telefoninumbrid taas avalikuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1182-st saab taas eraisikute telefoninumbreid küsida.
1182-st saab taas eraisikute telefoninumbreid küsida. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Värske sisu ja vormiga infotelefon 1182 hakkab Eesti turul ainsana pakkuma taas tasuta ligipääsu eraisikute telefoninumbritele.

Endisest Ekspress Hotline numbrist on saanud uus infobränd 1182, mida haldab Teabeliin AS. Värske sisu ja vormiga infotelefon 1182 hakkab tulevikus teenindama ka 1188 numbrile tulevaid päringuid.

Vastavatud uuenenud veebikeskkonnas www.1182.ee avalikustati taas eraisikute telefoninumbrite andmebaas. «Tulles vastu oma klientidele, pakume taas võimalust oma andmebaasi tasuta kasutamiseks,» rääkis Teabeliin AS turundusjuht Triin Vesper. «Kuid selleks, et eemal hoida kõikvõimalikke kaubanduslike eesmärkidega masspäringute tegijaid, saab iga inimene päevas otsida vaid kümme teda huvitavat telefoninumbrit.»

Infokeskkonda www.1182.ee saab registreerunud kasutaja muuta ja kujundada vastavalt oma soovile, moodustada vajalike linkide loetelusid, arvustada erinevaid Eesti ettevõtteid ning vajadusel end kurssi viia kasvõi päevauudiste või ilmaprognoosiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles