Vitamiinifirma käis lasteaias müügitööd tegemas

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marsimehikeste vitamiinid ekodulehelt saab alla laadida ka arvuti taustapilte.
Marsimehikeste vitamiinid ekodulehelt saab alla laadida ka arvuti taustapilte. Foto: www.marsimees.ee

Varem käisid lasteaedades politseinikud ja tuletõrjujad, kes rääkisid, kuidas liikluses käituda ja tulekahjudest hoiduda, siis nüüd hullutavad lapsi vitamiinimüügimehed.

«Issi, issi, me peame nüüd Marsimehe vitamiine ostma minema!» kirjeldab Õhtuleht ühe lapsevanem Urmase jahmatust, kui ta õhtul lasteaeda lapsele järgi läks.

Üllatust suurendas seegi, kui kasvataja vitamiinipurgiga lähenes ja Urmaselt küsis, kas võib lapsele ühe Marsimehe anda ning selgitas, et kasvatajad ise neid lapsele ei andnud, aga kui vanem soovib, siis võib anda.

Mõni kuu pärast lasteaia müügipäeva nägi Urmas juhuslikult, kuidas odavpakkumisi vahendaval Cherry.ee internetileheküljel reklaamitakse rohelisi Marsimehe vitamiine pildiga, kus esireas tema laps, kusjuures keegi polnud tema käest luba küsinud.

 Vitamiinidega tegeleva Walmark Terviseklubi tootejuht Ester Treimann kinnitab, et nemad lasteaias müügitööd tegemas ei käinud, vaid lasteaed ise kutsus.

Tallinna  Sinilinnu õppealajuhataja Triin Penu ütleb, et üks nende kasvataja tõesti helistas tervisliku toitumise nädalal Walmarki Terviseklubile, et las tulevad ja räägivad lastele tervislikust toitumisest, aga paraku läks jutt sujuvalt üle vitamiinide kasutamisele. «Nad reklaamivad ennast välja, et tulevad kohale, aga ega meie ju tegelikult ei teagi, mis neil päriselt kavas on teha,» mõtiskleb õppealajuhataja tagantjärele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles