Maxima vahetab värvi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima pood Ümera keskuses on tehtud uue kontseptsiooni järgi.
Maxima pood Ümera keskuses on tehtud uue kontseptsiooni järgi. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Maxima asus muutma oma pealinna poodide  väljanägemist ning senised puna-sinise värvid vahetatakse välja. 

«Uue kontseptsiooniga oleme juba avanud kaupluse Maardus ja ka Tallinna esimese suurema formaadiga Maxima XX supermarketi Ümera tänaval,» selgitas Maxima pressiesindaja Erkki Erilaid.

Ümeras avatud kauplus oli Erilaiu sõnul esimene samm kogu pealinna kaupluseketi uuendamiskavast. «Oleme võtnud lähiaastate suunaks tõsta kaubanduskvaliteeti ja renoveerida mitmeid Maxima X Tallinna lähikauplusi,» lubas pressiesindaja.

Tänavu augustis avati uue kujundusega ja avarama müügisaaliga Õismäe Meelespea Maxima  kaupluse.

Kauplustes muudetakse värvivalikut ja sisekujundust. Sisekujunduses kasutatakse uusi värvilahendusi, kus domineerivad tumehallid, oranžid ja helerohelised tooni. Ka valguslahendust on värskendatud. Samuti saavad müüjad uued vormirõivad.

Lisaks lubab poekett panna rõhku ka tootevaliku laiendamisele.

Lähiaastatel on poeketil kavas rajada pealinna veel neli Maxima XX supermarketit, millest järgmine avatakse juba selle aasta detsembris Smuuli tänaval. «Osa suuremaid kauplusi tuleb nii nagu Ümeragi lähipoodide asemele, osa ehitatakse uutele kruntidele. Lisaks käivad juba ettevalmistused ka Linnamäe teele hüpermarketi rajamiseks,» rääkis Erilaid.

Uued supermarketid tulevad uuenenud Maxima brändikontseptsioonist lähtuvalt. Nende  müügisaalid on pressiesindaja kinnitusel avaramad, kaupade paigutus mugavam ja käepärasem ning tootevalik mitmekesisem võrreldes Maxima teiste kauplustega Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles