Märjamaa Tarbijate Ühistu loobus säästukaardist

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästukaart.
Säästukaart. Foto: Margus Ansu

Märjamaa Tarbijate Ühistu on loobunud säästukaardi kasutamisest, kuna ei pea seda tänases majanduslikus olukorras õigeks.

«Täna on kaubandusketid läinud seda teed, et pakuvad kaupu kohe hinnaalandusega ning see tundub klientidele paremini sobivat,» selgitas Märjamaa TÜ juhatuse liige Rene Tobbi Nädalisele ja lisas, et ühistu enda kliendikaart toimib endiselt.

Küsimusele, kas kaardist loobumine on seotud Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) süsteemist väljaarvamisega, vastas Tobbi, et kaudselt küll.

«Ütlesin keskühistule, et kui Märjamaa TÜ arvatakse ETK süsteemist välja, siis tuleb kindlasti päevakorrale ka säästukaardi kasutamine meie poodides,» selgitas ta ja lisas, et ühistu arvati välja paari aasta eest põhikirja lisatud punkti alusel, mille kohaselt võib välja arvata ühistu, kes ei tarbi ETK logistika- ja kaubavõtmisteenuseid.

«Kaupa ei ole me ETK süsteemist võtnud juba peaaegu seitse aastat, sest meiesuguse ühistu jaoks, kus on palju väikseid kauplusi, läheb see kallimaks kui otse tootjalt või vahendajalt ostmine,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles