Mõtlematult antud allkiri võib jätta haige naise koduta

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasutatud riiete pood.
Kasutatud riiete pood. Foto: Elmo Riig / Sakala

Haige valgalanna, kes lootis kasutatud riiete äri ajades lisaraha teenida, võib nüüd hoopis koduta jääda, sest andis lepingut korralikult läbi lugemata sellele allkirja.

Valgas kasutatud riiete poodi pidavad Ingard Raagmaa on mures, sest lepingule mõtlematult antud allkiri on toonud talle 135 000-kroonise võlanõude, kirjutab Õhtuleht.

Mullu suvel leidis naine internetist kuulutuse, kus pakuti müüa suures koguses kasutatud riideid otse Inglismaalt ning naine pöörduski Haapsalus elava müüja poole.

Valgalanna sõnul ei leppinud nad alguses müügisumma osas midagi kokku, kuid kaup toodi sellegipoolest tema juurde. Raagmaa andis kaubaga tutvumata ja lepingut korralikul läbi lugemata sellele allkirja.

Raagmaa sõnul oli talle toodud kaup aga nii kehva kvaliteediga, et seda müüa ei õnnestunud, kaubatooja aga riideid tagasi ei võta, vaid nõuab 135 000 krooni tagastamist. Kaubatooja soovitas naisel korter maha müüa, kui tal muidu võla tasumiseks raha pole ning lubas naise võla pärast kohtusse kaevata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles