Elisa langetas Valgevenes helistamise hinda 79 protsenti

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefon.
Mobiiltelefon. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Eesti suuruselt teine operaator Elisa langetas tublisti  Valgevenes helistamise hindasid kohaliku sideoperaatori Life võrgus.

Elisa kliendile langes kõneminutihind uue hinnakirja järgi helistamisel Valgevenes ja Valgevenest Eestisse 79 protsenti. Uus kõneminutihind on nüüd 0,42 eurot minut, mis varem oli 2,04 eurot minuti eest.

Elisa kliendi poolt Valgevenes vastuvõetud kõne hind alanes 78 protsenti. Uue hinnakirja järgselt tasub Elisa klient vastuvõetud kõne eest 0,13 eurot, varem kehtinud hind oli 0,6 eurot.

Tunduvalt alanes ka sõnumi saatmise hind. Kui vana hinnakirja järgi maksis Valgevenest Eestisse sõnumi saatmine Elisa kliendile 0,23 eurot, siis uue hinnakirja kohaselt tuleb tasuda 10 eurosenti vähem ehk 0,13 eurot.

Hinnalangus saavutati tänu läbirääkimistele Valgevene sideoperaatoriga Life. Saavutatud hinnatase on Elisa kinnitusel võrreldav Euroopa liidus kehtivate kõnehindadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles